Biopin a bútor felület kezelésben
Felhasználási terület: olajozott, viaszolt, pácolt kezeletlen fák ápolására, nemesítésére. Kitünően alkalmas
[tovább]
 
A biopin méhviaszbalzsam egy oldószermentes, színtelen viaszkészítmény beltéri felületek nemesítésére, ápolására. Növényi olajok és valódi méhviasz a fa karakterét kiemeli és hangsúlyozza; a kezelt felület víztaszító, antisztatikus és légzésaktív marad.
[tovább]
 
A biopin teak-olaj ápolja és védi a felületet. Növényi összetevőkből készül, kiemeli a fa erezetét és selyem matt víztaszító felületet képez.
[tovább]
 
A biopin bútor-olaj ápolja és védi a felületet. Növényi összetevőkből készül, kiemeli a fa erezetét és selyem matt víztaszító felületet képez.
[tovább]
  

 munkalap_kemenyolaj.pngA biopin Munkalap-keményolaj egy légzésaktív és víztaszító alap- és befejező kezelés erősen igénybevett beltéri fafelületek számára. A biopin Munkalap-keményolaj a fa felületét ellenállóvá teszi nedvességgel (víz, kávé, vörösbor, citromlé stb.) és más szennyeződésekkel szemben. A növényi olajok és gyanták biztosítják az optimális védelmet és a ragyogó, selyemfényű felületet. Elmélyíti a fa eredeti színét és kiemeli az erezetet. Száradás után élelmiszerekkel érintkezhet. Megfelel a EN 71/3 szabványnak. [tovább]